Thors Natøvelse

Thors Natøvelse

……Vi ses i natten !

Om Thors Natøvelse

Thors Natøvelse er et traditionsrigt natløb for spejdertroppe og har efterhånden mere end 40 år på bagen. Øvelsen er planlagt og udført af KFUM Spejdere, men alle spejdere er velkomne til at deltage. Øvelsen finder sted hvert år, fredag i uge 43.

De deltagende troppe dyster mod hinanden og øvelsen er velkrydret med traditionelle spejderfærdigheder kombineret med nye og udfordrende opgaver. Øvelsen foregår på den måde, at hele troppen med op til 3 ledere deltager i konkurrencen samlet. Troppen vil typisk etablere en base et centralt sted i skoven i forhold til posternes placering. Lederne vil herfra sende spejderne ud enkeltvis eller i mindre grupper til løsning af forskellige opgaver fordelt på bemandede og ubemandede poster forskellige steder i skoven. Posterne har forskellige åbningstider under natøvelsen. Der forsøges i konkurrencen at korrigere pointtallene, så små og store troppe kan konkurrere på lige vilkår.

Under punktet tips og triks, finder du gode råd og eksempler fra tidliger øvelser. Det er en god ide at troppen forbereder sig inden øvelsen. Alle troppe kan deltage. Vi plejer at sige, at et deltagerantal på 5-30 spejdere er passende.

Tøv ikke med at tilmelde dig og din trop. Vi kvitterer med en uforglemmelig aften.